PURE Resorts
Zomervakantie in Oostenrijk - wandelen in de bergen

Zomervakantie in Oostenrijk met kinderen

Familievakantie in de Alpen

Kristalheldere bergmeren, adembenemende uitzichten op de bergtoppen en de frisse berglucht maken een zomervakantie in Oostenrijk tot een ware belevenis voor het hele gezin.

Onze resorts

De PURE resorts in Oostenrijk bieden u de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie in de natuur. Alle resorts liggen in populaire vakantieregio's in Tirol en Vorarlberg met talrijke vrijetijdsactiviteiten voor gasten van jong tot oud. Tegelijkertijd geniet u van de vrijheid die uw eigen volledig uitgeruste flat, penthouse of tweepersoonskamer u biedt en van de luxe van de exclusieve service en voorzieningen die u ter beschikking staan.

EXCLUSIEVE FACILITEITEN

Na een dag vol belevenissen neemt u een duik in het verwarmde buitenzwembad of ontspant u uw spieren in de wellnessruimte voordat u geniet van een ontspannen diner in de eigen restaurants van het resort. Uw kinderen zullen tevreden en uitgeput in slaap vallen na de vele ervaringen in de natuur en de frisse berglucht. Kijk uit naar een zomervakantie vol belevenissen met het hele gezin

 

Uw gezinsvakantie in Oostenrijk

  • Luxueuze accommodatie
  • Faciliteiten van hoge kwaliteit
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Verwarmd buitenzwembad in alle resorts
  • In de meest populaire vakantiegebieden
  • Een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud
 

Activiteiten voor het hele gezin

 
 

De activiteiten voor gezinnen en kinderen zijn bijna grenzeloos in de Oostenrijkse Alpen. Of u nu samen bent met tiener-ontdekkingsreizigers of met kleinere kinderen, er wachten activiteiten voor alle leeftijden op u.

Wat dacht u van een snelle afdaling op de Alpine-Coaster-Golm, klimplezier in het klimpark, een ontdekkingstocht door het bos of afkoelen in het bergmeer. Actieve gezinnen vinden hier ook gemakkelijke wandelpaden, waarvan sommige zelfs geschikt zijn voor kinderwagens, en prachtige tochten per fiets of mountainbike. En een bezoek aan de talrijke kastelen, paleizen en musea is niet alleen bij slecht weer een goed idee.

UNIEKE ZOMER IN DE BERGEN

 
 

Wat is er beter dan tijd doorbrengen met het hele gezin? Breng uw zomervakantie door in de PURE resorts - uw kinderen zullen het geweldig vinden. Na het ontbijt trekt u goed uitgerust de natuur in, verheugt u zich op unieke belevenissen in de Oostenrijkse Alpen en beleeft u ware geluksmomenten, zoals een heerlijk hapje met verse karnemelk op een van de almen, een wandeling op blote voeten over de weiden of een waadpartij door een koel bergbeekje. Laat het leven van alledag achter u en verheug u op tijd samen met uw kinderen.

 

BOEK NU UW FAMILIEVAKANTIE