PURE Resorts

Skigebied Westendorf

Puur skiplezier in de Kitzbüheler Alpen

Westendorf is een van de meest populaire skigebieden in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Het skigebied tussen Choralpe en Brechhorn vormt het zuidelijke punt van de SkiWelt. Hier is skiplezier gegarandeerd! De vele pistes zijn ideaal voor ervaren skiërs, maar u vindt hier ook geschikte afdalingen en pistes voor nieuwkomers en gezinnen. Hoogtepunten zijn de Boarders Playground, een SkiWelt funpark en een van de langste en steilste pistes van de SkiWelt. Voor nog meer skiplezier kunt u gebruik maken van de verbindingen via de Kandlerpiste naar de andere kant van het Brixental en via de Ki-Westpiste naar het skigebied Kirchberg-Kitzbühel. Een regelmatige buspendeldienst brengt u naar de gewenste stations.

 

Westendorf skigebied:

  • In de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
  • Regelmatige buspendeldienst
  • Gevarieerd skigebied
 
 

Nieuwkomers

Als u een beginnende skiër bent, is Westendorf een hele geschikte plek om te oefenen. Hier vindt u vlakkere pistes met mooie dalafdalingen.

 

Ski Film Trail

Op de Laubkogel wordt elke afdaling opgenomen op de Ski-Movie track. Download hier uw tijd met een persoonlijke skiline code.

 

Gezinnen met kinderen

Op de oefenpiste in Westendorf kunnen de kleintjes hun eerste pogingen tot skiën doen. Voor de iets meer ervaren kleine skiërs, kan een lift omhoog genomen worden naar de Laubkogel.

 

Freeride

Westendorf is een van de beste plekken om te freeriden in Tirol en biedt schaduwhellingen, kliffen en lange vallei-afdalingen.

 

 

Gevorderde skiërs

Bent u op zoek naar een uitdaging? Test dan uw vaardigheden op de steilste piste van de SkiWelt, de zwarte 112-piste op de westelijke helling van de Choralpe. Een helling van maar liefst 80 procent moet hier overwonnen worden.

 
Skiwelt Westendorf - PURE Resort Westendorf
 

Ontdek meer