PURE Resorts
Mountainbiken Oostenrijk - Westendorf

Mountainbiken, fietsen en E-biken

Eindeloos fietsplezier in de Kitzbüheler Alpen

Met talloze alpenweiden geniet u in de Kitzbüheler Alpen van een uitgestrekt netwerk van fietspaden, singletrails en mountainbikeroutes. U beleeft onbeperkt fietsplezier van begin mei tot eind oktober. Dankzij de gunstige ligging van Westendorf is de ideale fietsroute altijd dichtbij. Met wel 40.000 hoogtemeters en 1000 km aan fietspaden is er voor elk type fietser een geschikte route. Westendorf heeft met trots de onderscheiding 'approved bike area' mogen ontvangen.
 

 

Ontdek de Alpen per fiets

  • 40.000 hoogtemeters
  • meer dan 1000 km aan fietspaden
  • waaronder 800 km aan mountainbikeroutes & -trails
 
 

Mountainbiken in Westendorf

Elk type fietser voelt zich direct thuis in het diverse berglandschap van Westendorf, zo ook de mountainbiker. De bergen zijn dan ook bij uitstek het decor voor verschillende populaire mountainbike events als Bike4Peaks. Met ruim 800 km aan mountainbike trails is de keuze aan afdalingen groot. Gaat u zelf op avontuur of liever onder begeleiding van een gids? Kiest u voor een uitdagende route of een rustige afdaling? Het is aan u. Het is mogelijk om uw eigen mountainbike mee te nemen of deze te huren bij een van de acht aanbieders in het dorp, hier zijn ook e-bikes te verkrijgen. Er zijn diverse zomerkabelbanen die uw mountainbike meenemen. 

Mountainbike en e-bike verhuur

Dieters Sportshop
Dorfstraße 16, 6363 Westendorf
T +43 (0) 5334-6511
info@dieters-sportshop.com
 

Als gast van PURE Resort Westendorf krijg je 10% korting op fietsen. Deze worden door de sportwinkel direct bij het resort afgeleverd.

Prijslijst & boeken

Fietsen in de omgeving van Westendorf

De Kitzbüheler Alpen en Westendorf zijn ook zeer geliefd onder “gewone” fietsers. Dankzij het diverse en afwisselende landschap wordt de regio jaarlijks bezocht door vele fietsfanaten. Westendorf biedt u maar liefst 18 fietstochten waarvan de afstanden variëren van 15 tot 167 km. Ook is er aan elk niveau gedacht zodat iedereen optimaal fietsplezier beleeft. De Inntalradweg en de Mozartradweg zijn voor zowel de beginnende als gevorderde fietser prachtige routes.

Ontdek meer