PURE Resorts

Familievakantie in Tirol

Een unieke bergzomer voor het hele gezin

De omgeving van Westendorf biedt voldoende vertier voor een zomervakantie met het hele gezin. Er valt enorm veel te beleven in het veelzijdige berglandschap voor jong en oud. Tijdens de zomer kunt u wandelen, fietsen, golfen en aan tal van watersportactiviteiten doen. Bezoekt u Oostenrijk met kleine kinderen? Er zijn voldoende kindvriendelijke activiteiten in de natuur.

 

Ontdek de betovering van Tirol

  • Avonturenpaden voor de kinderen
  • Alpinolino Westendorf kidspark
  • Kindvriendelijke wandelroutes
  • Breed aanbod aan kinderactiviteiten
 

Alpinolino Westendorf kinder avonturenpark

Ontdek de Alpen spelenderwijs met een bezoek aan Alpinolino Westendorf. Dit avonturenpark is gelegen op het belevenis terrein van de Talkaiser op 1.770 meter hoogte. Alles draait om spannende avonturen beleven en plezier maken. De kinderen leren spelenderwijs alles over de Alpen, de natuur en haar bewoners. Van knikkerbaan de Spoggolino en beestachtige raadsels, een wedstrijdje verspringen tot prachtige houten stations. Uw kinderen raken niet uitgekeken in dit mooie park. Via de Alpenrosenbahn uit Westendorf bereikt u gemakkelijk het Alpinolino park.

 

Kindvriendelijke wandelroutes

Laat uw kinderen de prachtige natuur van Oostenrijk ontdekken met een wandeling door het Alpinolino Park. Leuke en kindvriendelijke wandelroutes zijn de ‘Himmelsteig’ en de ‘Holzwurmweg. Onderweg kunnen de kinderen opdrachten doen en raadsels oplossen waardoor de wandeling voorbij zal vliegen. De meest geliefde wandelroute van de omgeving is de Talkaiser. Op een hoogte van 1700 meter neemt deze wandeling u mee langs de Kreuzjöchlsee, een weids meer dat het berglandschap uniek maakt.

Zomeractiviteiten met kinderen in Westendorf

Uiteraard valt er naast wandelen nog veel meer te beleven voor de kinderen in Westendorf.
Op warme dagen is het heerlijk om te gaan zwemmen in een van de nabijgelegen meren zoals het meer van Kirchberg of de Schwarzsee in Kitzbühel. In Westendorf is er ook een openluchtzwembad te vinden met in totaal 3 zwembaden en een bad met glijbanen. Sport- en speelgelegenheden zijn er ook genoeg in de omgeving van Westendorf. U kunt hierbij denken aan minigolf, paardrijden, tennis, boogschieten, raften en nog veel meer.

Ontdek meer