PURE Resorts

Zodat u kunt ontspannen op vakantie

Extra services voor een nog aangenamer verblijf

Tijdens uw vakantie wilt u het liefst aan zo min mogelijk denken en puur genieten. Om uw verblijf nog aangenamer te maken, bieden wij u diverse extra services aan. Wat dacht u van een uitgebreid ontbijtbuffet 's morgens of dagelijkse hotelservice? Laat u volledig ontzorgen en kies voor een van onze aanvullende services.

Ontbijt - extra services van Westendorf
 

ONTBIJTBUFFET

Begin de nieuwe dag goed uitgerust en verheug u op een uitgebreid ontbijtbuffet in PURE Resort Westendorf.

 

Greenfee & Golf package

Het resort is direct gelegen aan de golfbaan van Westendorf. Als gas van ons resort krijgt u een aantrekkelijke korting op de greenfee prijzen. Of kies voor een van de golfpackages. Beleef een luxe golfvakantie in de Kitzbüheler Alpen.

 

Hotelservice

Wilt u net dat beetje extra service? Dagelijks een opgemaakt bed, schone handdoeken en een kleine schoonmaak van uw appartement? U kunt tot op de dag van aankomst aangeven of u van deze service gebruik wilt maken. Hotelservice is alleen mogelijk voor de totale verblijfsduur.

 
 

Airport service

Indien u gebruik wilt maken van een transfer van en naar de luchthaven kunt u dit aan ons laten weten. De airportservice is mogelijk vanaf luchthaven Innsbruck, Salzburg en München. Meer informatie en prijzen vindt u hier.

 

Kinderset

Bezoekt u ons resort met kleine kinderen, dan kunt u vooraf een kinderset reserveren. Wij zorgen ervoor dat er een kinderbedje en kinderstoel in uw appartement aanwezig zijn. Een kinderbedje is niet voorzien van lakens en dekens, gelieve deze zelf mee te nemen.

 

Ontdek meer...