PURE Resorts

zondag 13 augustus 2023, 11:00 uur - Het Bloemencorso

In de omgeving
 

Het Bloemencorso

Het schitterende Bloemencorso door Kirchberg is een van de hoogtepunten van het jaar! Meer dan 30 wagens, tractoren en oldtimers rijkelijk versierd met duizenden dahlia's, anjers, gerbera's en zonnebloemen. Ze beelden sprookjes en andere fantasierijke, mythische personages uit. De dorpsbewoners hebben maanden aan hun creaties gewerkt. In een optocht rijden ze door de straten van Kirchberg, vergezeld door de fanfare.  

Het bloemencorso in Kirchberg kunt u vergelijken met carnaval, maar dan met bloemen. Het evenement vindt elk jaar plaats op de 2e zondag van augustus. Er zijn duizenden lokale bewoners en toeristen te vinden tijdens dit evenement. U begint om 11:00 uur aan het evenement met Frühschoppen. Daarna geniet u vanaf 15:00 uur van de fleurige optocht en om 17:00 uur viert u samen met alle bezoekers het zomerfeest! De toegangskosten bedragen hiervoor € 8 per persoon. Voor uw kinderen is er de hele dag door een kinderprogramma. 

Na het prachtige bloemencorso eindigt u de dag met een uitbundig zomeravondfeest dat u niet wilt missen!  

Geniet tijdens dit bloemencorso van alle luxe in het exclusieve PURE Resort Westendorf. De omgeving biedt ontelbare mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding in alle seizoenen van het jaar. De luxueuze inrichting van onze appartementen, penthouses en tweepersoonskamers bieden u alle voorzieningen voor een ontspannen vakantie in Tirol met uw dierbaren.