PURE Resorts
Wellness zwembad bij PURE Oostenrijk

Wellness in Oostenrijk

Wellness bij PURE Resorts

Stap uit de dagelijkse sleur en in de vakantie-modus! Bent u toe aan ontspanning? Dan bent u bij PURE Resorts in Oostenrijk aan het juiste adres. Onze luxueuze accommodatie en de frisse buitenlucht zal u alle stress doen vergeten, terwijl u helemaal bijkomt in de exclusieve wellness-ruimtes van onze resorts. Hier maakt u gratis en onbeperkt gebruik van verwarmde buitenzwembaden, ontspanningsruimtes, sauna's stoombaden en fitnessruimtes.

Pure wellness in het buitenzwembad

Geniet van een frisse duik terwijl u getrakteerd wordt op een prachtig uitzicht over het adembenemende berglandschap van de Oostenrijkse Alpen. Onze zwembaden zijn geheel verwarmd, dus u kunt op ieder moment van het jaar baantjes komen trekken.

Wellness - massages & fitness

Voor absolute ontspanning worden er bij PURE Resorts diverse massages aangeboden. U kunt deze tijdens uw verblijf in Oostenrijk reserveren bij de receptie. Naast wellness mag ook fitness niet worden verwaarloosd. In al onze resorts kunt u trainen op de modernste apparatuur, waaronder crosstrainers en loopbanden.

Luxueuze accommodatie voor wellness-vakanties

De stijlvolle appartementen, hotelkamers, suites en penthouses van onze PURE resorts zijn van alle gemakken voorzien. Slaap in een comfortabel boxspringbed, maak gebruik van luxe voorzieningen en geniet van de overdadige regendouche. Ook dat is wellness op vakantie!

 
Boek uw ontspannen vakantie in Oostenrijk