PURE Resorts

Wellness in Oostenrijk

Wellness bij PURE Resorts

Stap uit de dagelijkse sleur en in de vakantie-modus! Bent u toe aan ontspanning? Dan bent u bij PURE Resorts in Oostenrijk aan het juiste adres. Onze luxueuze accommodatie en de frisse buitenlucht zal u alle stress doen vergeten, terwijl u helemaal bijkomt in de exclusieve wellness-ruimtes van onze resorts. Hier maakt u gratis en onbeperkt gebruik van verwarmde buitenzwembaden, ontspanningsruimtes, sauna's stoombaden en fitnessruimtes.

 

Of lees meer over de resorts

 
 

BOEK NU UW WELLNESSVAKANTIE

Pure wellness in het buitenzwembad

Geniet van een frisse duik terwijl u getrakteerd wordt op een prachtig uitzicht over het adembenemende berglandschap van de Oostenrijkse Alpen. Alle resorts hebben verwarmde buitenzwembaden zodat je in elk seizoen kunt zwemmen.

Wellness - massages & fitness

Voor absolute ontspanning worden in PURE Resort Ehrwald en PURE Resort Westendorf verschillende massages aangeboden. U kunt deze tijdens uw verblijf in Oostenrijk reserveren bij de receptie. Naast wellness mag ook fitness niet worden verwaarloosd. In de meeste van onze resorts kunt u trainen op de modernste apparatuur, waaronder crosstrainers en loopbanden.

Luxueuze accommodatie voor wellness-vakanties

De stijlvolle appartementen, tweepersoonskamers en penthouses van PURE Resorts zijn van alle gemakken voorzien. Slaap in een luxe boxspringbed en geniet van de luxe inrichting van je accommodatie. Ook dat is wellness op vakantie!