PURE Resorts

Zomerspecials in PURE Resort Warth

Verheug u op een heel bijzondere zomer in PURE Resort Warth-Arlberg. Wij bieden u een rondom zorgeloze vakantie inclusief onze culinaire zomerhoogtepunten. Dit mag u niet missen.

 

Gratis snackpakket

Wanneer u uw verblijf in PURE Resort Warth boekt, kunt u ontspannen aan de talrijke dagtochten beginnen. Want 's morgens kunt u voor uw excursie in de bergwereld gratis uw eigen individuele snackpakket samenstellen voor de gehele duur van uw verblijf.*

 

 

Gratis kinderbuffet

Een bewogen dag in de frisse berglucht maakt gelukkig - en hongerig! Om onze jongere gasten snel weer op krachten te helpen, bieden wij van 17.00 tot 18.00 uur een gratis kinderbuffet aan.* (Geldig voor kinderen van 2 tot 13 jaar).

 

* De bovenstaande aanbiedingen zijn geldig voor verblijven van 30 juni tot 29 oktober 2023.

 

Outdoor-AVONTURENPROGRAMMA

Beleef exclusief als gasten van het PURE Resort Warth-Arlberg een geweldig avonturenprogramma dat in samenwerking met de skischool Warth wordt aangeboden. Met het activiteiten flat rate kunt u onbeperkt deelnemen aan het outdoorprogramma. Volwassenen betalen slechts € 50,- voor de gehele verblijfsduur, kinderen nemen gratis deel aan het programma.

Meer informatie vindt u hier

 
 
 

BOEK NU UW ZOMERVAKANTIE BIJ PURE RESORT Warth