PURE Resorts

Wintersportseizoen 2023/24

OP NAAR HET SKIËN

Heeft u al vakantieplannen voor het komende winterseizoen? Geniet van een winterwonderland met veel sneeuw, zon, perfect geprepareerde pistes en dat extra beetje speciaals! Laat u verwennen tijdens uw vakantie in de PURE Resorts in Oostenrijk. Maak gebruik van onze wellnessfaciliteiten, geniet van een heerlijk diner in een van onze restaurants en begin gemakkelijk aan uw dag op de piste.

Beleef samen met uw partner, vrienden of familie een onvergetelijke skivakantie in Oostenrijk.

 
 

Of lees meer over onze resorts

Waarom PURE Resorts?

  • Centraal gelegen
  • Top wintersportlocaties in Oostenrijk
  • Luxe accommodaties
 
 

Boek uw wintersport bij pure resorts!

 
 

Uw luxe wintersportvakantie bij pure

Kiest u voor een skivakantie bij PURE Resorts, dan kiest u voor ontspanning en luxe. Al onze resorts zijn namelijk voorzien van heerlijke wellness faciliteiten, waar u kosteloos gebruik van maakt na een actieve dag op de piste. En wist u dat al onze PURE resorts zich bevinden op toplocaties in Oostenrijk, temidden van de beste pistes van de omgeving? Hier is het heerlijk skiëen, snowboarden, langlaufen, rodelen en wandelen. In de middag geniet u van een drankje of lunch op een van de zonnige terrassen in de omgeving en 's avonds schuift u zo aan bij ons restaurant. Onze accommodaties in Westendorf, Ehrwald, Warth-Arlberg en Schruns zijn de perfecte keuze voor een ontspannen wintersportvakantie met uw partner, vrienden of familie! 

 
 
 
 
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over onze accommodaties? Of bent u benieuwd naar de omgeving van onze PURE Resorts? Wij helpen u graag.
+31 (0)30-227-1510