PURE Resorts

Winterwandelen Silvretta Montafon

Winterwandelen in Silvretta Montafon

Hoort u de knisperende sneeuw onder uw voeten? Wat een heerlijk geluid. Tijdens een winterwandeling door Silvretta Montafon geniet u optimaal van het winterse berglandschap. Al wandelend heeft alle tijd om de prachtige witte omgeving in u op te nemen en af en toe te stoppen om een paar mooie plaatjes te schieten. Het uitzicht vanaf de bergen is namelijk adembenemend in Silvretta Montafon. Winterwandelen zorgt voor trek… Neem daarom onderweg een welverdiende pauze in een van de gezellige berghutten die u tegenkomt.

Winter in Schruns

 

De berg op met de Montafon bergbahnen

De meeste wandelroutes starten bij de bergstations van de Montafon Bergbahnen. Heeft u geen skipas? Met een ‘Zonabonnement’ van de Montafon Brandnertal Card heeft u als wandelaar toegang tot de liften van de skigebieden. Zo komt u eenvoudig bij het startpunt van uw wandelroute. Laat uw winterwandeling maar beginnen.

 

Sneeuwschoenwandelingen

Met speciale sneeuwschoenen onder uw voeten en bijbehorende stokken, gaat u op pad. Met een gids komt u tijdens het sneeuwschoenwandelen in Silvretta Montafon op de mooiste plekken. De brede sneeuwschoenen zorgen ervoor dat u niet wegzakt in de diepe sneeuw en de punten aan de onderkant geven u extra grip op de steilere stukken. Zodra u de gebaande paden verlaat en de verse, dikke laag sneeuw trotseert, geniet u van de stilte en ongerepte natuur om u heen. Hoe bijzonder is dit!

 

Ontdek meer

Foto's Montafon Tourismus GmbH, Schruns/Stefan Kothner ©