PURE Resorts

Wandelen in Schruns

Wandelen in Schruns

Voor een heerlijke wandelvakantie bent u in Schruns aan het juiste adres. Met een wandelnetwerk van 500 km is er voor elk type wandelaar keuze genoeg. Zo kunt u kiezen voor eenvoudige wandelingen maar zijn er ook meer uitdagende wandelroutes te vinden in de omgeving. Tijdens de zomer zijn de meeste liften geopend waardoor u eenvoudig uw gewenste wandelroute bereikt. Tussen de wandelingen door is het heerlijk vertoeven bij een van de sfeervolle bergrestaurants waar u naast lokale gerechten ook nog eens geniet van een prachtig uitzicht. Dankzij het ruime aanbod aan wandelpaden in de omgeving biedt Schruns wandelplezier voor het hele gezin.

Veelzijdige wandelmogelijkheden

  • 500 km wandelpaden
  • Verschillende niveaus
  • Bijzondere wandelervaring
  • Thema routes voor jong en oud
 
 

Ontdek de wandelroutes van Schruns

Schruns biedt u veel wandelmogelijkheden. Gaat u alleen op pad of wandelt u samen met uw vrienden of gezin, er is altijd een route die bij u past. Voor een onvergetelijke wandeling met het gezin raden wij de Kinderwanderweg Schruns – Tschagguns aan die start bij de plaatselijke VVV. Tijdens deze 2 uur durende wandeling loopt u een rondje langs beide bergdorpen en komt u prachtige plekjes tegen. Bent u een liefhebber van cultuur en natuur? Dan is het cultuurpad een absolute aanrader. Voor de gevorderde wandelaar is er de 12 km lange wandeling door de bergen genaamd de Bergknappenweg Kristberg.

Eindeloos wandelplezier in Montafon

Het Montafon bestaat uit drie gebergtes: de Kalkfelsen des Rätikons, Silvretta en Verwall. Zijn de 500 km wandelpaden van Schruns niet genoeg, dan kunt u uitbreiden naar de Montafon met een wandelnetwerk van meer dan 1100 km. U kunt zowel zelfstandig als onder de begeleiding van een gids de bergen van de Montafon ontdekken. Bent u benieuwd naar een van de vele wandelroutes? U bekijkt ze hier.

Ontdek meer

Foto's Montafon Tourismus GmbH, Schruns/Stefan Kothner ©