PURE Resorts

Skigebied Silvretta Montafon

Skigebied Silvretta Montafon

Hoogte: 700-2430 meter

Wie op zoek is naar een veelzijdig skigebied, zit goed in skigebied Silvretta Montafon in Oostenrijk. Het is een van de grootste skigebieden van de regio Montafon en bestaat uit 35 liften en zo’n 140 kilometer aan goed geprepareerde pistes. Door de gunstige ligging valt hier in het winterseizoen veel sneeuw en is het een vrij sneeuwzeker skigebied. Het skigebied bestaat uit twee deelgebieden. Zo is skigebied Hochjoch met overzichtelijke pistes zeer geschikt voor beginners en families met kinderen, maakt u hier de langste afdaling van Vorarlberg en kunnen freestylers los in Snowpark Montafon. Skigebied Nova biedt meer afwisseling in niveau is daarmee uitdagender voor gevorderde skiërs en snowboarders. In dit gebied zijn dan ook de steilste hellingen te vinden en ook buckelpistes en off-piste skiroutes.

Tip voor vroege vogels

kunt u niet wachten om ‘s ochtends de eerste op de piste te zijn? Met de ‘Sonnenaufgangsfahrten’ kunt u als eerste gebruikmaken van de vers geprepareerde pistes, nog voordat de liften starten.

 
 

Wintersport in het prachtige Silvretta Montafon

 

Veelzijdig skigebied

  • Twee skigebieden, met elkaar verbonden
  • 140 km pistes en 35 liften
  • Funpark
 

Skipas Montafon Brandnertal Card

Met de Montafon Brandnertal skipas kunt u in het hele skigebied van Silvretta Montafon gebruikmaken van de skiliften. En dagje naar een ander skigebied in de buurt? Uw skipas is ook geldig in Brandnertal en Walgau.

Boek uw skipas, de juiste uitrusting of lessen bij de skischool vanuit het comfort van uw eigen huis. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Silvretta Montafon.

 

Het hele skigebied in één app

Met de SiMo app blijft u op de hoogte van de laatste informatie van skigebied Silvretta Montafon, reserveert u gemakkelijk uw skitickets, houdt u uw activiteiten bij en verzamelt u punten. Bovendien profiteert u met de app ook van verschillende voordelen. Download de app hier.

 

Ontdek meer

Foto's Montafon Tourismus GmbH/Stefan Kothner ©