PURE Resorts

Mountainbiken en fietsen

Mountainbiken en fietsen in Schruns

Het gebergte van de Montafon biedt u een prachtig en afwisselend landschap voor de mooiste fiets- en mountainbiketochten. De mountainbikeroutes zijn verdeeld in verschillende moeilijkheidsgraad en zijn duidelijk aangegeven. Zowel voor de recreatieve fietser als de professionals bieden de routes voldoende uitdaging.

Ontdek Schruns op de fiets

  • 260 km fiets- en mountainbikepaden
  • Gevarieerde routes
  • Bikepark Brandnertal
  • E-bike service
 

Ontdek de bergen met een e-bike

Heeft u graag wat ondersteuning bij het trappen? Dan kunt u gebruik maken van een e-bike tijdens uw gewenste afdaling. De komst van e-bikes maakt het voor iedereen mogelijk om te kunnen genieten van een prachtige fiets- of mountainbiketocht door de Oostenrijkse Alpen. Montafon beschikt over een weids e-bike netwerk waar u ruime keuze heeft uit routes en fietsverhuurbedrijven. Bovendien is het gebied uitgerust met wisselpunten en oplaadpunten zodat u altijd optimaal gebruik kunt maken van uw e-bike. 

FIETSVERHUUR

Je kunt je fiets momenteel huren bij de volgende verhuurshop:

Rowdy Fietsverhuur of Service
www.rowdy.rent
Telefoon: +43 664 998 271 52
Silvrettastr. 13a, 6780 Schruns

 

Bikepark Brandnertal

Op slechts een half uur rijden van ons resort vindt u het avontuurlijke bikepark Brandnertal. Dit park is volledig in de natuur aangelegd en de droom voor elke mountainbiker. De gewone biker als de echte waaghalzen kunnen in Brandnertal uren fietsplezier beleven. Via een van de 4 liften kunt u gemakkelijk met uw mountainbike omhoog om zo aan een spannende afdaling te beginnen. Het bikepark bestaat uit meer dan 30 km trails en beschikt over groene, rode of zwarte routes, onderverdeeld in moeilijkheidsgraad. Mountainbikes, off-road-steps en trikes zijn op locatie te huur.

Ontdek meer

Foto's Montafon Tourismus GmbH, Schruns/Stefan Kothner ©