PURE Resorts

Golfen in Montafon

Golfclub Montafon

6 MINUTEN RIJDEN VANAF PURE RESORT SCHRUNS

De prachtige golfbaan van Golfclub Montafon ligt aan de rand van Tschagguns, in een idyllische omgeving met oude boomopstanden aan de oevers van de Ill. Geniet van het bijzondere plezier van het spelen met uitzicht op de Silvretta Montafon en de Rätikon. Deze golfbaan biedt niet alleen korte holes, maar hier speelt u ook op de langste baan van West-Oostenrijk (542 meter).

GOLFSIMULATOR IN SILBERTAL

9 MINUTEN RIJDEN VANAF PURE RESORT SCHRUNS

Als het weer niet meewerkt, bezoek dan de indoor golfsimulator in Hotel Bergkristall/Silbertal. De moderne faciliteit biedt u een realistische golfbaan scène met de nieuwste technologie. Ik kijk uit naar onbeperkt speelplezier.

GolfClub Bludenz-Braz

22 MINUTEN RIJDEN VANAF PURE RESORT SCHRUNS

Geniet van Golf in Vorarlberg. De 18-holes golfbaan Bludenz Braz is gelegen in een droomachtig berglandschap tussen de alpenstad Bludenz en de ingang van het Klostertal. Via een indrukwekkend natuurlandschap gaat de baan in etappes bergopwaarts, waardoor de golfbaan uitdagingen biedt voor zowel gevorderde spelers als beginners. De moderne oefenfaciliteit met 18 afslagplaatsen, driving range, pitching area, putting green en een golfschool maken het golfaanbod compleet.

Brand GolfClub

32 MINUTEN RIJDEN VANAF PURE RESORT SCHRUNS

De 18-holes Brand golfbaan, gelegen op een hoogte van 1.000 meter, biedt aangename temperaturen en een frisse berglucht, met name in het hoogseizoen. De rustig gelegen golfbaan loopt langs de Alvierbach, die meerdere keren wordt gepasseerd.

Ontdek meer

Foto's Golfclub-Montafon/Andy Sillaber ©