PURE Resorts

Off Course Alpenbrasserie & Bar gekroond tot Beste Cafetaria 2023 door Restaurant Guru

RESTAURANT GURU BENOEMT OFF COURSE ALPENBRASSERIE & BAR TOT BESTE CAFETARIA 2023

Ons restaurant Off Course Alpenbrasserie & Bar in PURE Resort Westendorf is door Restaurant Guru uitgeroepen tot Beste Cafetaria 2023!

Restaurant Guru is een prominent online platform dat uitgebreide informatie en gebruikersbeoordelingen biedt over restaurants wereldwijd. Jaarlijks beloont dit platform de meest uitmuntende restaurants in verschillende categorieën met een award. Dankzij het nauwgezette beoordelingsproces en de uitgebreide database van restaurants staan de Restaurant Guru awards hoog aangeschreven in de culinaire industrie.

Culinaire uitmuntendheid

Onder leiding van een een visionaire chef-kok, staat Off Course Alpenbrasserie & Bar bekend om zijn inventieve menu dat lokale smaken combineert met een vleugje internationale inspiratie. Van verrukkelijke traditionele gerechten tot heerlijke desserts, de toewijding van het restaurant aan culinaire uitmuntendheid is duidelijk.

Populaire ontmoetingsplaats

Bij Off Course is de sfeer gastvrij, het meubilair stijlvol en comfortabel en neemt u plaats op een terras met een adembenemend uitzicht. De ambiance van het restaurant, samen met de uitzonderlijke aandacht voor detail, maakt dat dit een populaire ontmoetingsplaats is voor gasten van het resort, de lokale bevolking en toeristen. 

Must-visit bestemming voor fijnproevers

De onderscheiding Best Cafeteria van Restaurant Guru bevestigt de reputatie van Off Course Alpenbrasserie & Bar als een must-visit bestemming voor fijnproevers die op zoek zijn naar uitzonderlijke smaken en een onberispelijke service. Met deze welverdiende erkenning kijkt het restaurant ernaar uit om nog meer gasten te verwelkomen die staan te popelen om de magie te ervaren die het deze prijs heeft opgeleverd.

Zelf ervaren?

Boek uw tafel via de website van Off Course Alpenbrasserie & Bar. Of geef een voucher cadeau aan iemand!


Contact:  

Off Course Alpenbrasserie & Bar
Adres: Holzham 120, 6363 Westendorf
Telefoon: +43 5334 2069119
E-mail: restaurant@pure-westendorf.com