PURE Resorts

Naar Tirol

Beleef PURE in Tirol

Brengt uw vakantie u dit jaar naar het gezellige Tirol? Onze luxe resorts wachten op u!
PURE Resort Ehrwald is een luxe en ruim resort op een toplocatie in het centrum van Ehrwald. In alle jaargetijden bent u hier op de juiste plek. Geniet van een complete wintersport of van een heerlijke zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen.
PURE Resort Westendorf is gelegen op een zonnig hoogplateau en wordt omringd door de Kitzbüheler Alpen. Westendorf biedt oneindige mogelijkheden voor vrijetijdsbestedingen in alle seizoenen van het jaar.

 

Ehrwald en de tiroler zugspitz arena

PURE Resort Ehrwald ligt in het centrum van Ehrwald. Van skiën, langlaufen en rodelen tot mountainbiken, zwemmen in de bergmeren en golfen met uitzicht op de Zugspitze. Het kan er allemaal! Sluit de dag af met een heerlijk diner bij Restaurant Florentin Alpenbrasserie & Bar. Proef de verse smaken van Oostenrijk en geniet van uw welverdiende vakantie.

Luxe resort in de kitzbüheler alpen

PURE Resort Westendorf vindt u aan de rand van het pittoreske dorp. In de winter is het een waar paradijs voor wintersportliefhebbers. Zo kunt u Westendorf ontdekken per koets of skiën in het enorme skigebied SkiWelt Wilder-Kaiser. Gaat u liever in de zomer het prachtige dorp ontdekken? U kunt hier terecht voor mountainbiken, wandelen en klimmen tot golfen, raften en canyoning. Sluit de dag af met een ontspannen avond in de twee wellness ruimtes en geniet van uw vakantie.

Photos: © Tiroler Zugspitz Arena, C. Jorda, Bildarchiv SkiWelt, Dietmar Denger