PURE Resorts
Mountainbiken tijdens luxe zomervakantie in Oostenrijk

Luxe zomervakantie in Oostenrijk

Luxe vakantie in de zomer

Ontspan in een van onze exclusieve PURE resorts en verblijf op schilderachtige locaties in de Oostenrijkse Alpen. De bergen hebben zoveel te bieden in de zomer! Dankzij de centrale ligging van onze resorts, brengt u een luxe zomer in Oostenrijk door met uitstekende wandel-, mountainbike- en golfmogelijkheden. Omdat verscheidene skiliften ook in de zomer opereren, zijn er rondom onze resorts genoeg comfortabele mogelijkheden om de omgeving te verkennen.

DE BESTE VOORWAARDEN wanneer u bij ons boekt! Meer info

Een actieve zomervakantie in Oostenrijk

Naast wandelen en mountainbiken bieden de Oostenrijkse Alpen geweldige mogelijkheden om te klimmen, paard te rijden en te zwemmen. Of wat dacht u van paragliden, stand-up paddling en raften? Afhankelijk van het resort dat u kiest, heeft u de mogelijkheid om verschillende vrijetijdsactiviteiten voor uw vakantie samen te stellen en te genieten van een actieve zomer in Oostenrijk.

Luxe accommodatie voor uw zomervakantie

Onze luxe appartementen, suites, penthouses en hotelkamers laten niets te wensen over. De stijlvolle en moderne accommodatie is voorzien van alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie. Geniet van het uitzicht op de bergen vanuit alle PURE resorts in Oostenrijk en neem een duik in onze buitenzwembaden. Onze accommodaties zijn geschikt voor twee tot tien personen.

Wellness op zijn best

Alle PURE resorts in Oostenrijk zijn uitgerust met verwarmde buitenzwembaden en luxe wellnessruimtes voor pure ontspanning. Maak tijdens uw verblijf gratis en onbeperkt gebruik van onze faciliteiten, zoals sauna's, ontspanningsruimtes, stoombaden en fitnessruimtes. Geniet van uw zomervakantie in een van de luxe PURE resorts!

 
 
 

Foto's: (c)Tiroler Zugspitz Arena