PURE Resorts

Wandelen in de Zugspitz Arena

Wandelen in de Zugspitz Arena 

De Tiroler Zugspitz Arena is een zeer populaire regio onder wandelaars, bergbeklimmers en klimmers. Met 150 verschillende routes is er voor ieder niveau een geschikte wandelroute. In de uitgestrekte wandelregio kunt u kiezen voor een gemakkelijke wandeling door het dal, een uitdagende tocht naar de top of een interessant avonturenpad voor het hele gezin.

oneindige wandelmogelijkheden

  • 150 kilometer wandelroutes
  • Wandelen tot 2.962 meter hoogte
  • Avonturenpaden voor jong en oud
 

Wandelpaden rondom de Zugspitze

Wilt u een sportieve wandelroute of juist een wandelroute die is geschikt voor het hele gezin? De omgeving van Ehrwald biedt u tal van wandelmogelijkheden, vanaf uw appartement wandelt u zo het prachtige berglandschap in. Kies alvast uw wandelroute uit via de interactieve wandelkaart.

Avonturenpaden voor het hele gezin

De speciaal aangelegde thema- en leerpaden in de zeven plaatsen van de Tiroler Zugspitz Arena zorgen voor onvergetelijke momenten voor het hele gezin. De kinderen komen op een leuke en speelse wijze meer te weten over de natuur en bijzonderheden van de regio. Ontdek bijvoorbeeld het wateravonturenpad langs de beek Gaisbach in Ehrwald.

Zomerprogramma Bergsport Total

Bergsport Total organiseert deze zomer een uitdagend, sportief weekprogramma met onder andere diverse wandel- en bergtochten. Gratis voor u als gast van PURE Resort Ehrwald!

 

Het wateravonturen pad langs de beek Gaisbach in Ehrwald

Wandel- en zomerbussen

Maak gebruik van de zomerbussen om te reizen in de hele Tiroler Zugspitz Arena. Op vertoon van een gastenkaart of Z-ticket kunt u gratis gebruikmaken van de bussen.

Tip: hou uw bergtochten bij via uw smartphone

Met de SummitLynx app verzamelt u alle wandelpinnetjes langs de verschillende wandelroutes. Zo kunt u gemakkelijk terugzien welke bergtochten u gelopen heeft. Deel uw digitale bergboek bij thuiskomst met familie en vrienden!

 
 
Wandelen Grubigstein Lermoos Zugspitz Arena
 

Ontdek meer..

 

Pictures Tiroler Zugspitz Arena C.Jorda ©