PURE Resorts

Skigebieden Tiroler Zugspitz Arena

Skigebieden van de Tiroler Zugspitz Arena

Perfect geprepareerde pistes, de heerlijke berglucht en het uitzicht op de Zugspitze maken uw wintersportvakantie in Ehrwald helemaal compleet. Wintersporters hebben de keuze uit zeven diverse skigebieden die samen 142 kilometer aan pistes en 56 kabelbanen vormen. De gebieden zijn ideaal voor gezinnen met kinderen doordat de skigebieden wat kleiner maar zeer afwisselend zijn. 

Wat maakt een uitstapje naar de Zugspitz Arena de moeite waard?

  • Zeven skigebieden
  • 142 km pistes
  • Schnee-express: comfortabel vervoer tussen de skigebieden
  • Moderne liften, geen wachttijden
  • Gratis parkeergelegenheid bij de dalstations

Bekijk de Tiroler skigebieden

Grenzeloze wintersportervaring - de Top Snow Card

Vandaag aan de Tiroolse kant van de Zugspitze skiën en morgen aan de Duitse kant afdalen? Het is mogelijk met de Top Snow Card. Deze kaart biedt u onbegrensd wintersportplezier en geeft u de mogelijkheid om naast de skigebieden van de Tiroler Zugspitz Arena ook de Duitse skigebieden Garmisch-Partenkirchen, Mittenwald en Grainau te ontdekken. De Top Snow Card kunt u kopen bij alle liftkassa’s. 

 

''Ontdek de zeven skigebieden van de Tiroler Zugspitz Arena''

 

Skiplezier voor iedereen

Elke dag een ander skigebied proberen? Dankzij de zeven verschillende skigebieden van de Tiroler Zugspitz Arena kunt u elke dag ergens anders gaan skiën. Dankzij het ruime aanbod is er voor elke type wintersporter een geschikte afdaling. Vlakbij PURE Resort Ehrwald vindt u de skigebieden Zugspitzplatt, Ehrwalder Alm en Ehrwalder Wettersteinbahnen. Iets verder gelegen bevinden zich de skigebieden Grubigstein, Berwang-Bichlbach en Marienberg.

 
 

Ontdek meer...

 

Pictures Tiroler Zugspitz Arena C.Jorda ©