PURE Resorts

Ontdek de stad Reutte

Ontdek de stad Reutte

De stad Reutte ligt op 23 km van PURE Resort Ehrwald. Mocht je behoefte hebben aan grotere supermarkten, leuke winkels en genieten van prachtige natuur dan is dit een echte aanrader. Het is slechts 25 minuten rijden om alles te ervaren, van ontspanning tot activiteiten. Een dagje doorbrengen in Alpentherme, genieten van de natuur vanaf een hangbrug of actief bezig zijn in het water? Het kan allemaal in de regio Reutte.

Veelzijdige omgeving

  • Alpentherme
  • Mooie omgeving
  • Wateractiviteiten
  • Voor de hele familie
  • Grotere supermarkten
 

Alpentherme

Gedurende het hele jaar kunt u genieten in het indoor en outdoor zwembad bij Alpentherme. Een heerlijk uitje voor zowel actievelingen, mensen die willen ontspannen en kinderen. Voor actievelingen is er de Erlebnisbecken, waar vier zwembaden zijn van ieder 25 meter lang. De kinderen kunnen zich uitleven bij verschillende attracties, zoals de bandenglijbaan en vliegerspellen. Ter ontspanning kunt u liggen in de ligweide, waar u uitzicht heeft op de piste Reuttener Hahnenkamm en de burcht van Ehrenberg.

Plansee

De Plansee is de ideale plek voor mensen die willen genieten van een prachtig uitzicht of liefhebber zijn van zwemmen, roeien, surfen, zeilen, snorkelen of duiken. Een echte aanrader om één te worden met de natuur. De Plansee is verbonden met de Heiterwanger See door een 300 meter lang verbindingskanaal. Met een oppervlakte van 2,87 km² is De Plansee het grootste meer in de Außerfern. Met de frisse berglucht en het geluid van het dansende water komt u gegarandeerd tot rust. 

Burgenwelt Ehrenberg

Bij Burgenwelt Ehrenberg kan de hele familie genieten van een heerlijk dagje uit. Maak een wandeling over de hangbrug Highline 179 waarbij u omringd bent met prachtige natuur, bezoek een museum of ga langs een kasteel om de historische gebeurtenissen van de middeleeuwen te ontdekken. Voor de kinderen is er een speeltuin midden in de prachtige natuur, en in het museum kunnen zij een leuke en leerzame puzzeltocht uitvoeren.

Supermarkten

Voor supermarkten met een uitgebreider assortiment kunt u terecht in Reutte, waar u keuze heeft uit meerdere supermarkten. Bij MPREIS, EUROSPAR en Billa zijn voor een leuke prijs lekkere Oostenrijkse voedingswaren te scoren.

 

Ontdek meer...