PURE Resorts

Mountainbiken rondom de Zugspitze

Mountainbiken in de Zugspitz Arena

Ehrwald en de Zugspitz regio onderscheiden zich als echte mountainbikebestemmingen. Met meer dan 100 routes en trails is er voor ieder wat wils. In de Tiroler Zugspitz Arena bent u gegarandeerd van een afwisselende fietservaring; langs heldere bergmeren, prachtige rotspartijen en de in bloei staande almweiden. Of u nu een gezellige fietstocht wilt ondernemen of een uitdagende MTB trail zoekt, het kan allemaal. Stap op de mountainbike en ontdek het zelf!

unieke mountainbike ervaring

  • Meer dan 100 routes en trails
  • Afwisselende fietservaring
  • Prachtig berglandschap
  • Voor jong en oud
 

Approved Bike Area

De Tiroolse kant van Zugspitze is een “Approved Bike Area” en dit garandeert u ten minste 20 uitgewerkte tochten van verschillende niveaus, fietstransport met het openbaar vervoer of de kabelbanen en uitstekend mountainbike-advies.

Aan keuze geen gebrek in deze populaire mountainbikeregio. Voor beginners, een gezin met kinderen, een vriendengroep en voor de echte fanatiekelingen is een geschikte route samen te stellen. Plan direct uw route via de interactieve mountainbike kaart.

E-biken in het Tiroolse berglandschap

E-mountainbiken in de Alpen wordt steeds populairder. Door de elektrische ondersteuning kan het Tiroolse berglandschap op eigen tempo en met zo min mogelijk inspanning worden verkend. Deze gemakkelijkere manier geeft u de mogelijkheid om nog meer prachtige vergezichten te bewonderen. Er zijn voldoende e-bikesverhuurstations en oplaadpunten in de regio. Ontdek samen met uw e-bike het uitgebreide routenetwerk!

Zomerprogramma Bergsport Total

Bergsport Total organiseert deze zomer een uitdagend, sportief weekprogramma met onder andere diverse e-bike tochten. Op maandag zelfs gratis voor u als gast van PURE Resort Ehrwald!

Singletrails voor de downhillers

Bij de Grubigstein in Lermoos kunnen de echte downhillers en bikepark-fans hun hart ophalen. In het Bikepark Lermoos bij de Grubigstein vindt u freeride-routes Forest One & Two en een skill area. In de skill area worden verschillende moeilijkheidsgraden getest en geoefend.

Ontdek meer...

 

Pictures Tiroler Zugspitz Arena C.Jorda ©