PURE Resorts

Klimmen in de Zugspitz Arena

Klimmen in de Zugspitz Arena

Klim liefhebbers die verblijven in de Zugspitz Arena kunnen natuurlijk niet vertrekken zonder de Tiroolse klimervaring te hebben meegemaakt. Met een uitdagende klim kunt u komen op de top van de bergen, waar u geniet van een prachtig uitzicht over de Zugspitz Arena. Via ferrata betekent in het Italiaans letterlijk ijzeren weg, u begaat de route namelijk veilig met een staalkabel. Naast de via ferrata’s kunt u ook klimmen met het hele gezin en er is zelfs een indoor klimhal voor regenachtige dagen. Voor de actieve vakantiegangers is klimmen in Ehrwald een echte aanrader.

Voor de klimliefhebbers

  • Uitdagende routes
  • Met het hele gezin
  • Indoor klimhal
  • Prachtig uitzicht
 

Klettersteig Zugspitze

Voor de ervaren klimmers is de Klettersteig Zugspitze een leuke uitdaging. De top hoogte van de klim is 2962 meter en de tour duurt 5,5 uur. U kunt starten bij het dalstation van de Tiroler Zugspitzbahn. Vanuit de grot heeft u prachtig uitzicht over Ehrwald. Deze via ferrata is een must-do tijdens uw verblijf in Ehrwald. 

Klimmen met het gezin in Bichlbach

In Bichlbach kunt u samen met het hele gezin een dag vertoeven met het alpine touwenparcours. Met vijf verschillende cursussen en genoeg variatie in routes krijgt u telkens een adrenaline rush. Van eenvoudige tot uitdagende parcoursen, het wordt voor iedereen een leuke en uitdagende dag.

Indoor klimhal Ehrwald

Op een regenachtige dag kunt u in Ehrwald ook naar de indoor klimhal. Hier maakt het niet uit of u ervaren bent of pas komt kijken in de klimwereld. U kunt bijvoorbeeld meedoen met een professionele proefles, als u de juiste klimtechnieken onder de knie wilt krijgen. De klimhal is ook voor kinderen geschikt.

Ontdek meer...