PURE Resorts

Familievakantie in Ehrwald

Een onvergetelijke familiezomer in de Zugspitz Arena

De omgeving van Ehrwald leent zich uitstekend voor een zomervakantie met het hele gezin. Jong en oud zal zich snel thuis voelen in de natuurrijke omgeving met voldoende avontuurlijke activiteiten en diverse kinderspeelplaatsen. Gedurende de zomermaanden is in de gehele Tiroler Zugspitz Arena een gezinsvriendelijk zomerprogramma.

 

Familieplezier:

  • Avonturenpaden voor kinderen
  • Kinderboerderij
  • Sport- en recreatiepark
  • 3D-boogschietparcours

Wandelen met het gezin

In de Tiroler Zugspitz Arena zijn er tal van kindvriendelijke avonturenpaden. Deze avonturenpaden laten de kinderen op een actieve en speelse wijze kennis maken met de dieren en de natuur in de omgeving. Een aanbevolen route is het wateravonturenpad langs de beek in Gaisbach in Ehrwald.

Kinderboerderij in Bichlbach

Op de kinderboerderij in Bichlbach kunnen kinderen diverse dieren zoals geiten, ezels en lama’s van dichtbij bewonderen en zelfs voeren en aaien. Een leuke activiteit voor het hele gezin. Naast de kinderboerderij is er ook een royaal speelgedeelte voor de kinderen met een groot schommelpaard en een racebaan. De kinderboerderij ligt op ca. 15 minuten rijden met de auto vanaf het resort.

Sport- en recreatiepark Bichlbach

De perfect plek om een zomerdag door te brengen samen met het gezin. Het sport- en recreatiepark heeft een groot zwemmeer met speciaal kindergedeelte en grote zonneweide. Terwijl u lekker geniet van de zon vermaken de kinderen zich met kinderrafting, midgetgolfen, klimmen in het klimbos en spelen in de speeltuin. Ook aan volwassenen is gedacht met o.a. een tennisbaan en volleybalveld. Bij goed weer is het park geopend van eind mei tot begin oktober.

3D-Boogschietparcours in Ehrwald

In Ehrwald vindt u een heel bijzonder boogschietparcours. Het boogschietparcours telt 28 doelen of ook wel 3D dieren zoals een wasbeer, een uil en verder op de route een bergleeuw. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin. Voor het eerst boogschieten? U krijgt eerst een les op het oefenterrein. Kinderen tot en met 14 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het parcours op.

Ontdek meer...

 

Pictures Tiroler Zugspitz Arena C.Jorda ©