PURE Resorts

Culinair genieten in Oostenrijk

Genieten van de Oostenrijkse keuken

Een vakantie is niet compleet zonder lekkere hapjes, culinaire hoogstandjes en heerlijke drankjes. Oostenrijk staat bekend om zijn smakelijke keuken, en onze PURE Resorts in de Oostenrijkse Alpen zorgen ervoor dat het u op culinair gebied aan niets zal ontbreken. Een ontbijtmand aan de deur, een drankje in de zon aan de piste, of een culinair 4-gangen diner met uitzicht op de bergen – boek uw verblijf bij PURE Resorts en geniet van een smakelijke vakantie!

Culinair genieten in PURE Resort Ehrwald

De koks van ons restaurant in PURE Resort Ehrwald hechten veel waarde aan het gebruik van kwalitatieve producten uit de regio. De Florentin Alpenbrasserie & Bar heeft traditionele gerechten op de kaart staan, die op innovatieve wijze worden geïnterpreteerd. Hier kunt u zowel ontbijten als lunchen en dineren. Tip: Zelf een poging wagen? Bestel de "Kochkisterl" met ingrediënten voor heerlijke gerechten die u zelf in uw appartement bereidt.

Smakelijk eten met uitzicht bij PURE Resort Warth-Arlberg

Restaurant ØFF PISTE in PURE Resort Warth-Arlberg verzorgt dagelijks een overheerlijke ontbijtmand die rechtstreeks in uw appartement wordt bezorgd. U kunt ook genieten van smakelijke maaltijden op het buitenterras direct aan de piste of de dag afsluiten met een drankje aan de bar.

Culinair genieten in PURE Resort Westendorf

Vanaf het buitenterras van het restaurant in PURE Resort Westendorf, kijkt u direct uit op de golfbaan. Of het nu ontbijt, lunch of diner is, de gevarieerde menukaart biedt fijne culinaire hoogstandjes geïnspireerd door zowel de Oostenrijkse als internationale keuken. Er is een speciaal menu voor kinderen samengesteld en ook de ontbijtartikelen kunnen apart worden besteld voor de kleintjes.

Heerlijk dineren in Schruns

Na een dag vol belevenissen in de buitenlucht hoeft u niet ver te zoeken naar een overheerlijke maaltijd. Op loopafstand van PURE Resort Schruns vindt u een keur aan sfeervolle restaurants en gezellige cafés voor een afsluitend drankje. Geniet van uw vakantie!

 
Boek uw vakantie in Oostenrijk