PURE Resorts
Restaurant-Oostenrijk-in-de-sneeuw

Culinair genieten in Oostenrijk

Genieten van de Oostenrijkse keuken

Een vakantie is niet compleet zonder lekkere hapjes en, culinaire hoogstandjes. Oostenrijk staat bekend om zijn smakelijke keuken, en onze PURE Resorts in de Oostenrijkse Alpen zorgen ervoor dat het u op culinair gebied aan niets zal ontbreken. Of het nu gaat om een uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend, een snack tijdens de lunch of een culinair menu in de avond - u vindt het hier - boek uw verblijf bij PURE Resorts en geniet van een smakelijke vakantie!

 

OF BOEK NU UW VERBLIJF IN HET PURE RESORT OOSTENRIJK.

 
  • Off Course Alpenbrasserie & Bar, PURE Westendorf
  • Off Piste Alpenbrasserie & Bar, PURE Warth
  • Florentin Alpenbrasserie & Bar, PURE Ehrwald
  • Regionale & seizoensgebonden gerechten
  • Cocktailbar
  • Regionaal culinair ontbijtbuffet

Culinair genieten in PURE Resort Ehrwald

De koks van ons restaurant in PURE Resort Ehrwald hechten veel waarde aan het gebruik van kwalitatieve producten uit de regio. De Florentin Alpenbrasserie & Bar heeft traditionele gerechten op de kaart staan, die op innovatieve wijze worden geïnterpreteerd. Hier kunt u zowel ontbijten als lunchen en dineren.

Smakelijk eten met uitzicht bij PURE Resort Warth-Arlberg

Alpenbrasserie & Bar Off Piste in PURE Resort Warth-Arlberg biedt u 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet. U kunt ook genieten van heerlijke snacks op het buitenterras direct aan de piste, culinaire hoogtepunten in de avond of de dag afsluiten met een drankje aan de bar.

Culinair genieten in PURE Resort Westendorf

In PURE Resort Westendorf kijkt u vanaf het buitenterras van het Off Course Alpenbrasserie & Bar direct uit op de golfbaan. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner, de gevarieerde menukaart biedt culinaire hoogstandjes geïnspireerd door de Oostenrijkse keuken en de rest van de wereld.

Heerlijk dineren in Schruns

Na een dag vol belevenissen in de buitenlucht hoeft u niet ver te zoeken naar een overheerlijke maaltijd. Op loopafstand van PURE Resort Schruns vindt u een keur aan sfeervolle restaurants en gezellige cafés voor een afsluitend drankje. Geniet van uw vakantie!